Agenda

Hier vind je het aanbod van TracksClasses en overige Events. Tracks zijn workshop-programma’s voor ondernemers. Classes zijn gericht op creatieve professionals. Onder events vind je een overzicht van alle overige activiteiten.

13-12-2022
CIRCO Demo ‘Circulair ondernemen, hoe doe je dat?’ ONLINE

Van het brouwen van frisse biertjes uit oude broodkorsten tot het leasen van een modulaire koptelefoon. Circulair ondernemen is niet alleen hot, maar ook uiterst noodzakelijk gezien de huidige klimaatproblemen en toenemende grondstoffenschaarste. Om de transitie te kunnen maken hebben we gedreven ondernemers met ketenpartners nodig die hier mee aan de slag gaan. Ben jij zo’n ondernemer en nieuwsgierig naar circulair ontwerpen en circulaire businessmodellen? Geef je dan snel op voor deze ONLINE CIRCO Demo waar je in 1,5 uur wegwijs wordt gemaakt in de CIRCO-methodiek!

Meer informatie
Donderdag 9 februari, Woensdag 22 februari, Donderdag 9 maart
  • Kunststof
Verpakkingen in de Horeca

Produceer jij voedselverpakkingen in de horeca? Ben jij horecaondernemer en ben je het overschot aan verpakkingen zat? Of ben jij leverancier van horecaproducten en rijd je met een volle vrachtwagen heen en een lege vrachtwagen terug? Dan dagen wij jou uit om met ons en samen met ketenpartners te werken aan circulaire concrete oplossingen. Doe jij met ons mee? Geef je dan op voor deze CIRCO Track!

Meer informatie
17 februari 2023
  • Ontwerpstrategie
  • Consumentengoederen
Circular Design Class – Consumentenproducten, Maakindustrie & Verpakkingen | CIRCO & BNO

In deze training word je als ontwerper inhoudelijk opgeleid op het gebied van circular design, pas je dit toe op je eigen case en krijg je inzicht in je rol bij het realiseren van circulaire producten en diensten. Deze Class is speciaal bedoeld voor creatieve professionals* werkzaam als ontwerper van consumentengoederen, professionele producten en verpakkingen

Meer informatie