Agenda

Hier vind je het aanbod van TracksClasses aangeboden door CIRCO-hubs, brancheorganisaties en intermediairs en overige Events. Tracks zijn workshop-programma’s voor ondernemers. Classes zijn gericht op creatieve professionals. Onder events vind je een overzicht van alle overige activiteiten.

Q3 2024
  • Bouw
Steenwijkerland

Welkom bij de Circo Track in Steenwijkerland! In deze track richten we ons op de cruciale transitie naar circulaire economie, specifiek voor lokale ondernemers. Deze regio heeft een unieke positie met veel potentieel voor duurzame innovaties. Ondernemers krijgen inzicht in het efficiënt combineren van materiaalgebruik met nieuwe businessmodellen, waardoor zowel economische als ecologische voordelen ontstaan. Samen gaan we de uitdaging aan om de circulaire economie vorm te geven en de lokale bedrijvigheid toekomstbestendig te maken. Doe mee en ontdek hoe circulaire kansen uw onderneming kunnen versterken!

Meer informatie
3 september | 17 september & 1 oktober
  • Bouw
Circulair Achterhoek / Doetinchem

Welkom bij de Circo Track in Doetinchem en de Achterhoek! Deze regio, bekend om zijn sterke maakindustrie, staat voor de uitdaging én kans om de circulaire economie te omarmen. Lokale ondernemers leren in deze track hoe ze efficiënt materiaalgebruik kunnen combineren met innovatieve businessmodellen. Dit biedt niet alleen economische voordelen, maar versterkt ook de duurzaamheid en toekomstbestendigheid van hun bedrijven. Doe mee en ontdek hoe circulaire kansen uw onderneming in de Achterhoek kunnen versterken, en zet samen met ons een stap richting een duurzamere maakindustrie.

Meer informatie