Gerwin Beukhof

Assistent Sectorexpert Maakindustrie & Bouw

Gerwin is Assistent Sectorexpert bij CIRCO Nederland. Hij ondersteunt de regionale CIRCO Hubs en de trainers op het vlak van kennis over de maakindustrie en de bouw.

Gerwin heeft ervaring met circulariteit, circulair produceren en impactmeting door middel van Life Cycle Assessment (LCA) in het bijzonder.

“Wat de CIRCO methodiek zo mooi maakt, is dat het de complexiteit van de circulaire economie weet terug te brengen tot heel concrete proposities, strategie├źn en verdienmodellen. Het zou goed zijn als meer bedrijven kennis mogen maken met de methodiek van CIRCO en dat we bedrijven van elkaar kunnen laten leren. In veel branches spelen namelijk vergelijkbare uitdagingen op het gebied van circulair ontwerp.”

Gerwin zet zich in om de kennis van kennispartners en trainers beter uit te dragen en bij de bedrijven te krijgen. Zo kunnen we nog meer bedrijven over de drempel naar circulair ondernemen helpen.

Gerwin heeft een achtergrond in milieuchemie (Wageningen UR) en is naast sectorexpert bij CIRCO ook werkzaam als adviseur duurzaamheid bij adviesbureau LBP|SIGHT.

Stuur een bericht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.