Online aan de slag met CIRCO

Blog

De huidige omstandigheden raken alle ondernemers, circulair of niet. Voor velen betekent het overleven. Maar ook: werken aan duurzaam herstel, tijd voor bezinning en ontwikkeling. Wil je je kennis over circulair ontwerpen ontwikkelen of je laten inspireren door mooie voorbeelden van circulair ondernemen? Of concreet aan de slag? We hebben opties voor je.

Circo-workshop-02-low-res-credit-Chantal-Bekker (1)

Update: 3 april 2020 – pilot online Class

Op 2 april vond de pilot plaats van de eerste online CIRCO Class. In deze Teacher Class leerde een groep hbo-docenten over de circulaire economie, circulair ondernemen & ontwerpen. En CIRCO leerde mee! Het was intensief voor deelnemers en trainers, maar de resultaten zijn bemoedigend! Het vervolg is gepland.

De CIRCO methodiek is sinds 2015 ontwikkeld tot een bewezen aanpak, waarmee ondernemers en ontwerpers concrete stappen kunnen zetten in de circulaire economie. Het omzetten van de CIRCO methodiek naar een online variant willen we niet overhaast doen. Bij een gedegen aanpak hoort ook een pilot, zoals deze gisteren plaatsvond.

Op de hoogte blijven? Vragen? Ideeën?

CIRCO ontwikkelt op dit moment versneld het online aanbod voor Tracks en Classes. Want we geloven dat circulair ondernemen ook en of juist in een tijd als deze,  kansen biedt.  We informeren je binnenkort over deze ontwikkelingen.

Heb je vragen of interesse in digitaal aanbod van CIRCO? Of goede ideeën? Laat van je horen via onderstaand formulier!

Contactformulier CIRCO Online

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Discussieer mee