Sector

Consumentengoederen

Bijbehorende tracks

  • Consumentengoederen
Workshop Track – Recreatie- en watersportbranche

4 & 25 november, 1 december 2020

9.00 - 18.00 uur

De recreatie- en watersportbranche wordt geconfronteerd met een snel veranderende omgeving, zoals de energietransitie en het toetreden van nieuwe spelers op de recreatiemarkt. Ook is sprake van een steeds kortere productcyclus en sneller veranderende gastwensen en -verwachtingen. Het is belangrijk dat de sector daarvoor passende oplossingen ontwikkelt. Nieuwe circulaire businessmodellen kunnen een andere blik geven op de recreatiesector en bovendien de band met bestaande gasten én nieuwe doelgroepen versterken.

Meer info & aanmelden
  • Businesskansen
  • Consumentengoederen
Workshop Track – Evenementen- en congreslocaties

14 & 28 oktober, 11 november 2020

9.00 - 18.00 uur

Duurzaamheid en circulariteit worden - zowel op nationaal als internationaal niveau - steeds belangrijker voor het onderscheidend vermogen van event- en congreslocaties. Tegelijkertijd daagt veranderende wet- en regelgeving ook uit tot het vormen van nieuwe waardeketens. Werk je bij een bedrijf dat actief is in de evenementen- en congreslocatiebranche in Zuid-Holland en wil je aan de slag met deze uitdagingen? Doe dan mee aan deze driedaagse CIRCO Track in BlueCity.

Meer info & aanmelden
  • Businesskansen
  • Consumentengoederen
Workshop Track – Loodvrije Recreatieve Visserij

Q4 (exacte data nader te bepalen)

9.00 - 17.30 uur

Binnen de recreatieve sportvisserij wordt veel lood gebruikt, in allerlei vormen, met een totale jaarlijkse hoeveelheid van ruim 500 ton (bron: Emissieregistratie Deltares). Dit komt terecht in het water, wat gevolgen heeft voor de kwaliteit van onze leefomgeving. Om sportvisserij en recreatie in en op het water ook in de toekomst mogelijk te houden, is het noodzakelijk om te voorkomen dat het lood in het water terechtkomt. Dit vraagt om nieuwe ontwerpen én businessmodellen. In deze CIRCO Track leer je er alles over.

Meer info & aanmelden