Classes

Ontdek nieuwe businesskansen, stap in een circulair designproces en ontwikkel een visie en stappenplan met onze Classes. Een Class duurt één dag en is bedoeld voor creatieve professionals.

9 september 2022
  • Ontwerpstrategie
  • Consumentengoederen
Circular Design Class – Consumentenproducten & Maakindustrie

In deze ééndaagse training word je als ontwerper inhoudelijk opgeleid op het gebied van circular design, oefen je samen de concrete toepassing ervan en krijg je inzicht in je rol bij het realiseren van circulaire producten en diensten. Deze Class is speciaal bedoeld voor creatieve professionals werkzaam als ontwerper van consumentengoederen, kunststof- en professionele producten - onder anderen productontwerpers, productmanagers, interieur- en meubelontwerpers.

Meer informatie
16 en 23 november 2022
  • Ontwerpstrategie
  • Bouw
Circular Design Class Bouw – Circulair ontwerpen / Basis

De circulaire revolutie binnen de bouw- en vastgoedsector is begonnen. De bouwsector is momenteel niet toekomstbestendig en is wereldwijd verantwoordelijk voor bijna de helft van de gebruikte grondstoffen. Een slimmer en efficiënter grondstoffenmanagement is cruciaal om welvaart blijvend mogelijk te maken. Daarom nodigen CIRCO en BNA Academie architecten uit om via de principes van de circulaire economie aan een toekomstbestendige industrie te werken.

Meer informatie