Classes

Ontdek nieuwe businesskansen, stap in een circulair designproces en ontwikkel een visie en stappenplan met onze Tracks & Classes. Een Track is een driedaags programma voor ondernemers, een Class duurt één dag en is bedoeld voor creatieve professionals.

  • Ontwerpstrategie
  • Consumentengoederen
Circular Design Class – Consumentengoederen

25 september 2020

Ben je benieuwd hoe jij als productontwerper kunt bijdragen aan de circulaire economie, en hoe je ervoor kunt zorgen dat producten langer meegaan? Tijdens deze ééndaagse training leer je meer over circular design en de toepassing ervan, en krijg je daarnaast inzicht in jouw rol bij het realiseren van circulaire producten en diensten. Deze Class is speciaal bedoeld voor designers van producten voor de consumentenmarkt.

Meer info & aanmelden
  • Ontwerpstrategie
  • Bouw
Circular Design Class – Bouw

29 oktober 2020

9.00 - 17.30 uur

De circulaire revolutie binnen de bouw- en vastgoedsector is begonnen. De bouwsector is momenteel niet toekomstbestendig en is wereldwijd verantwoordelijk voor bijna de helft van de gebruikte grondstoffen. Een slimmer en efficiënter grondstoffenmanagement is cruciaal om welvaart blijvend mogelijk te maken. Daarom nodigen CIRCO en BNA Academie alle architecten uit om via de principes van de circulaire economie aan een toekomstbestendige industrie te werken.

Meer info & aanmelden
  • Ontwerpstrategie
  • Consumentengoederen
Circular Design Class – Professionele producten

6 november 2020

In deze ééndaagse training word je als ontwerper inhoudelijk opgeleid op het gebied van circular design, oefen je samen de concrete toepassing ervan en krijg je inzicht in jouw rol bij het realiseren van circulaire producten en diensten. Deze Class is speciaal bedoeld voor designers en product engineers van producten voor professioneel gebruik (B2B) en industrieel vervaardigde consumentengoederen.

Meer info & aanmelden

Staat jouw gewenste thema er niet bij?
Draag zelf een onderwerp aan!