Let op! Deze track is al geweest

CIRCO Demo ‘Circulair ondernemen, hoe doe je dat?’ ONLINE

Event

13-12-2022
15.30 - 17.00u

Van het brouwen van frisse biertjes uit oude broodkorsten tot het leasen van een modulaire koptelefoon. Circulair ondernemen is niet alleen hot, maar ook uiterst noodzakelijk gezien de huidige klimaatproblemen en toenemende grondstoffenschaarste. Om de transitie te kunnen maken hebben we gedreven ondernemers met ketenpartners nodig die hier mee aan de slag gaan. Ben jij zo’n ondernemer en nieuwsgierig naar circulair ontwerpen en circulaire businessmodellen? Geef je dan snel op voor deze ONLINE CIRCO Demo waar je in 1,5 uur wegwijs wordt gemaakt in de CIRCO-methodiek!

3.-CIRCO-demo.jpg

Meld je nu aan via de button op deze pagina!

Praktische informatie

Wat?

Je krijgt inzicht in hoe een waardeketen eruit ziet, waar sprake is van waardeverlies en dus business-kansen liggen. Je krijgt inzicht in de circulaire businessmodellen en ontwerpstrategieën die passen bij die kansen. Maar ook hoe circulair ondernemen werkgevers een streepje voor kan geven op de arbeidsmarkt door hogere efficiëntie én grotere aantrekkingskracht bij jong talent. Laat je inspireren door de methodiek en succesverhalen van andere ondernemers!

Kortom, een evenement om niet te missen. Iedereen kan kennismaken met circulair ondernemen en de CIRCO-methode!

Voor wie?

Deze online sessie is interessant voor iedereen die benieuwd is naar concrete handvatten hoe je circulaire principes toepast. Het is ook interessant om deze sessie te volgen samen met jouw (potentiële) ketenpartners. Circulair ondernemen doe je tenslotte niet alleen.

Meld je snel kosteloos aan!

Circulair ondernemen is niet alleen hot, maar ook uiterst noodzakelijk. Om de transitie te kunnen maken hebben we gedreven ondernemers met ketenpartners nodig die hier mee aan de slag gaan.
Ben jij zo’n ondernemer en nieuwsgierig naar circulair ontwerpen en circulaire businessmodellen? Geef je dan snel op voor deze ONLINE CIRCO DEMO en zet het alvast in je agenda!

Deelname is gratis. Voel je vrij om deze uitnodiging te delen met je netwerk.

Overige vragen

Bij vragen neem gerust contact op met ons op!

CIRCO Hub Oost-Nederland

Vanuit Kiemt en Oost NL zijn wij de CIRCO Hub Oost-Nederland voor de provincies Gelderland en Overijssel. We zijn onlangs van start gegaan en actief en enthousiast aan de slag met het verkennen en opzetten van CIRCO Demo’s en Tracks. We actualiseren de agenda regelmatig, dus houdt deze in de gaten!

Heb je vragen, ideeën voor een track of wil je samen met ons een demo of track organiseren?  Neem dan vooral contact met ons op.

Jeroen van den Bosch| Contactpersoon provincie Gelderland | vandenbosch@kiemt.nl
Sem van der Linden | Contactpersoon provincie Overijssel | Sem.vanderLinden@oostnl.nl