Let op! Deze track is al geweest

CIRCO Demo: Wat is circulair ondernemen? (GEANNULEERD!!)

Track

3 oktober
15:15 - 17:00

In samenwerking met CIRCO Hub Oost-Nederland organiseert Hibertad een workshop circulair ondernemen om ondernemers uit het Vechtdal kennis te laten maken met de potentie van de circulaire economie en daar bijhorende businesskansen.

Van nieuwe business modellen en ontwerpstrategieën zoals een ‘Gevel-as-a-service’ model of een ‘ontwerp voor demontage’ strategie bij meubilair voor het makkelijk uit elkaar halen en hergebruik van materialen en onderdelen in andere toepassingen. Circulair ondernemen is niet alleen hot, maar ook uiterst noodzakelijk gezien de huidige klimaatproblemen en toenemende grondstofschaarste. Om de transitie te kunnen maken hebben we gedreven ondernemers met ketenpartners nodig die hier mee aan de slag gaan.

Wat gaan we doen?

Tijdens een CIRCO Demo word je in anderhalf uur wegwijs gemaakt in de CIRCO-methodiek: hoe ziet een waardeketen eruit? En waar is sprake van waardeverlies en liggen dus business-kansen? Je krijgt hierbij inzicht in de verschillende circulaire businessmodellen en ontwerpstrategieën die passen bij deze kansen.

De sessie is interessant voor iedereen die benieuwd is naar concrete handvatten hoe je circulaire principes toepast. Laat je inspireren door de methodiek en succesverhalen van andere ondernemers!

 

299977462_525843229347993_4476608680194094864_n.png

Ben jij ondernemer en nieuwsgierig naar circulair ontwerpen en circulaire businessmodellen? Meld je dan nu aan via de button links op deze pagina!

Praktische informatie

Doelgroep

Deze CIRCO Demo is primair bedoeld voor de ondernemers uit het Vechtdal, maar ondernemers uit andere regio’s zijn ook welkom!

CIRCO Hub Oost-Nederland

Vanuit Kiemt en Oost NL zijn wij de CIRCO Hub Oost-Nederland voor de provincies Gelderland en Overijssel. We zijn onlangs van start gegaan en actief en enthousiast aan de slag met het verkennen en opzetten van CIRCO Demo’s en Tracks. We actualiseren de agenda regelmatig, dus houdt deze in de gaten!

Heb je vragen, ideeën voor een track of wil je samen met ons een demo of track organiseren?  Neem dan vooral contact met ons op.

Jeroen van den Bosch| Contactpersoon provincie Gelderland | vandenbosch@kiemt.nl
Sem van der Linden | Contactpersoon provincie Overijssel | Sem.vanderLinden@oostnl.nl