Track – Kaasbranche
Track
De Track is gericht op het verzilveren van circulaire kansen in de kaasbranche. Hierbij ligt de focus op de kaasfabrieken, de verwerkers, verpakkers, de transporteurs en de detailhandel.
In de kaasbranche zijn volop mogelijkheden om de bedrijfsvoering verder circulair en daarmee duurzamer te maken. Dit kan zowel over het productieproces gaan, als over de producten die worden gebruikt. Denk hierbij aan de kaascoating of verpakkingsmateriaal. Veelal worden deze verbeteringen in samenwerking met ketenpartners ontwikkeld. Speciaal voor bedrijven die actief zijn in de kaasbranche én die werk willen maken van het bedenken, ontwerpen en opzetten van circulaire bedrijfsprocessen organiseert de Kaasacademie van Groene Hart Werkt! een CIRCO Track.
De Track is gericht op het verzilveren van circulaire kansen in de kaasbranche. Hierbij ligt de focus op de kaasfabrieken, de verwerkers, verpakkers, de transporteurs en de detailhandel.
Tijdens de CIRCO Track gaan we aan de slag om circulaire business te ontwikkelen. Je wordt op weg geholpen in een gefaciliteerd design proces, met kennis, instrumenten en interactie met andere bedrijven en ontwerpers. Na afloop heb je zowel een langetermijnvisie ontwikkeld als een concreet plan om morgen mee te beginnen.
Onder begeleiding van professionele trainers wordt met de betrokken sectorpartijen gekeken hoe aan de klantvraag kan worden voldaan en hoe de sector toekomstbestendig gemaakt kan worden. Door middel van deze CIRCO Track wordt de samenwerking in de branche geoptimaliseerd.