Let op! Deze track is al geweest

Circulair ondernemen, hoe doe je dat?

Event

Opties: 18 januari 2023 (15:30-17:00) | 26 januari 2023 (09:00-10:30)

Gratis online workshop circulair ondernemen

Ontwerpers, productmanagers en ondernemers opgelet! Ben jij benieuwd hoe je meer waarde én meer winst kunt creëren met jouw product? Hoe je werkt aan een toekomstbestendig bedrijf – zelfs in deze tijd waarin de uitdagingen zich opstapelen?

Circulair ondernemen is niet alleen hot, maar ook uiterst noodzakelijk gezien de huidige klimaatproblemen en toenemende grondstoffenschaarste. Om de transitie te kunnen maken hebben we gedreven ondernemers met ketenpartners nodig die hier mee aan de slag gaan. Ben jij nieuwsgierig naar circulair ontwerpen en circulaire businessmodellen? Geef je dan snel op voor deze gratis CIRCO online workshop!

Wat kun je verwachten?
Tijdens deze CIRCO online workshop word je in anderhalf uur wegwijs gemaakt in de CIRCO-methodiek: hoe ziet een waardeketen eruit, waar is sprake van waardeverlies en liggen dus business-kansen? Je krijgt inzicht in de circulaire businessmodellen en ontwerpstrategieën die passen bij die kansen. Maar ook hoe circulair ondernemen werkgevers een streepje voor kan geven op de arbeidsmarkt door hogere efficiëntie én grotere aantrekkingskracht bij jong talent. De sessie is interessant voor iedereen die benieuwd is naar concrete handvatten hoe je circulaire principes toepast. Laat je inspireren door de methodiek en succesverhalen van andere ondernemers!

Kortom, een workshop om niet te missen. Iedereen kan kennismaken met circulair ondernemen en de CIRCO-methode.

Schermafbeelding-2022-11-29-om-17.09.38.png

Meld je nu aan via de button links op deze pagina!

Praktische informatie

Wat?

Je krijgt inzicht in hoe een waardeketen eruit ziet, waar sprake is van waardeverlies en dus business-kansen liggen. Je krijgt inzicht in de circulaire businessmodellen en ontwerpstrategieën die passen bij die kansen. Maar ook hoe circulair ondernemen werkgevers een streepje voor kan geven op de arbeidsmarkt door hogere efficiëntie én grotere aantrekkingskracht bij jong talent. Laat je inspireren door de methodiek en succesverhalen van andere ondernemers!

Kortom, een evenement om niet te missen. Iedereen kan kennismaken met circulair ondernemen en de CIRCO-methode!

Voor wie?

Deze online sessie is interessant voor iedereen die benieuwd is naar concrete handvatten hoe je circulaire principes toepast. Het is ook interessant om deze sessie te volgen samen met jouw (potentiële) ketenpartners. Circulair ondernemen doe je tenslotte niet alleen.

 

 

Meld je gratis aan!

Deelname is gratis! Meld je kosteloos aan en voel je vrij om deze uitnodiging te delen met je netwerk.

Overige vragen:

Bij vragen neem gerust contact op met:

CIRCO Hub Noord-Holland

Vanuit Impact Hub Amsterdam zijn wij de CIRCO Hub voor de provincie Noord-Holland en organiseren we alle Tracks in deze regio. Dit doen wij samen met regionale partners. De thema’s worden gekozen aan de hand van uitdagingen die wij zien in de markt of veranderende regelgeving die binnen de provincie (of landelijk) spelen. Hiervoor werken wij o.a. nauw samen met de Provincie Noord-Holland en Rabobank. Houd onze pagina in de gaten voor de laatste Tracks en thema’s die eraan komen. Voor vragen en/of track ideeën, neem gerust contact met ons op! Laten we samen de transitie naar een circulaire economie versnellen in Noord-Holland!