Let op! Deze track is al geweest

Track – Foodprocessing

Track

2 juni (op locatie), 16 juni (online) en 30 juni 2022 (op locatie)

Ben jij een ondernemer in de voedselverwerkende industrie? Dan is de CIRCO Track Foodprocessing wellicht iets voor jou! Deze track is bedoeld voor bedrijven in de voedselverwerkende keten. Het accent zal liggen op maakbedrijven in deze keten. Denk dan aan toeleveranciers in de machinebouw of aan voedselfabrikanten.

Ben jij een ondernemer in de voedselverwerkende industrie? Dan is de CIRCO Track wellicht iets voor jou! Circulair ondernemen biedt bedrijven kansen en de mogelijkheid om zorgvuldiger met grondstoffen en materialen om te gaan. Bedrijven in de regio willen graag een businessmodel ontwikkelen waarbij producten en materialen weer hergebruikt worden zodat waarde behouden blijft. Maar hoe ontwerp je circulaire producten en wat zijn circulaire businessmodellen?

Deze track is bedoeld voor bedrijven in de voedselverwerkende keten. Het accent zal liggen op maakbedrijven in deze keten. Denk dan bijvoorbeeld aan toeleveranciers in de machinebouw of voedselfabrikanten. Ook voor andere ketenpartijen zoals een grondstoffen-leverancier of food-retailer is de Track zeer waardevol

CIRCO Hub Fryslân - Vereniging Circulair Friesland

Circulair Friesland is dé CIRCO-hub van Fryslân! Met CIRCO organiseren we in onze provincie CIRCO-tracks. We richten ons op sectoren waar de regio in uitblinkt. Meer weten of zelf een track initiëren? Neem contact op!