Let op! Deze track is al geweest

Kennismaking CIRCO Track Circulaire bouw

Event

15-03-2023
14.30 – 16.00u

Voor ondernemers is het niet meer de keuze of je gaat bijdragen aan de circulaire economie maar hoe je gaat bijdragen. De huidige en aanstaande wetgeving sturen steeds gerichter op circulair ondernemen. Niet alleen in Nederland maar ook vanuit de EU. De mensen die hier al mee aan de slag zijn gegaan zijn verbaast over de mogelijke business kansen die dat heeft opgeleverd en anderzijds geschokt dat ze dit niet eerder hebben gedaan! Kortom: wanneer begin jij? Om de transitie te kunnen maken hebben we gedreven ondernemers en ketenpartners nodig die hier mee aan de slag gaan. Ben jij zo’n ondernemer die wel wil – maar nog niet weet hoe of ben je nieuwsgierig naar wat circulair ondernemen is? Geef je dan snel op voor deze ONLINE kennismaking, waar je in 1,5 uur wegwijs wordt gemaakt in de CIRCO-methodiek in de bouwsector!

Bouw_CIRCO-website.jpg

Meld je nu kosteloos aan via de button op deze pagina!

CIRCO Hub Oost-Nederland

Vanuit Kiemt en Oost NL zijn wij de CIRCO Hub Oost-Nederland voor de provincies Gelderland en Overijssel. We zijn onlangs van start gegaan en actief en enthousiast aan de slag met het verkennen en opzetten van CIRCO Demo’s en Tracks. We actualiseren de agenda regelmatig, dus houdt deze in de gaten!

Heb je vragen, ideeën voor een track of wil je samen met ons een demo of track organiseren?  Neem dan vooral contact met ons op.

Erick Wuestman| Contactpersoon provincie Gelderland | Wuestman@kiemt.nl

Sem van der Linden | Contactpersoon provincie Overijssel | Sem.vanderLinden@oostnl.nl