Let op! Deze track is al geweest

Webinar Circulariteit en zonnepanelen

Event

25 januari 2021
13.00 - 14.45 uur

In de afgelopen weken hebben zes gemeenten binnen de provincie Zuid-Holland de eerste stappen gezet in de koppeling van Circulariteit met zonnepanelen. Wat voor rol kunnen gemeenten innemen in dit transitietraject? Wat zijn er voor ontwikkelingen op de markt van circulariteit en zonnepanelen?

Over een aantal jaar komen de eerste afgedankte zonnepanelen van de daken. Wat gaat er met deze zonnepanelen gebeuren? Wat moet een gemeente hiervoor organiseren? Hoe zit het met de nieuwe zonnepanelen die worden ingekocht, welke factoren moeten worden meegenomen in een uitvraag om circulariteit te bevorderen? Maar ook wat voor ontwikkelingen lopen er op de markt van circulaire zonnepanelen? Tijdens het webinar op maandag 25 Januari worden in een open gesprek dit soort knelpunten en ontwikkelingen verkend.

 

CIRCO bijdrage

Vanuit CIRCO worden inzichten worden geboden over wat er aan productontwikkeling van zonnepanelen plaats vindt. Wat is het groeiperspectief in de markt de komende jaren? Wat kunnen we op innovatie verachten, zowel op techniek als prijsontwikkeling?

Kijk hier voor meer informatie over het programma en aanmelden.

Topics