Iris Grobben

Programma Manager CIRCO Nederland

In de rol van lead CIRCO hubs & regio opereert Iris Grobben (1993) in de driehoek van nationale doelstellingen uit het Grondstoffenakkoord die zijn vertaald naar de transitieagenda’s waar CIRCO in is opgenomen, de regionale doelstellingen vanuit de provincies en de ambities van betrokken netwerkpartners. Daarbij is het doel om de CIRCO-methodiek zo in te zetten dat bedrijven in de regio er optimaal van kunnen profiteren en tevens om CIRCO te integreren in het beleid van de decentrale overheden.

In 2021 is Iris verantwoordelijk voor het opstarten van CIRCO hubs. Dit doen we in samenwerking met netwerkpartners die graag op autonome wijze de CIRCO methode willen inzetten. Zo versterken we de samenwerking met de regio en versnellen we de transitie naar een circulaire economie.

Iris heeft een bachelor in Culturele Antropologie en in Communicatie- & Informatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Vervolgens heeft zij haar master Business Administration: Leadership- & Changemanagement behaald.

Op dit moment werkt Iris als strategisch adviseur bij New Economy.

Stuur een bericht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.