Bas Hillerström

CIRCO-trainer

Op diverse manieren, maar toch vooral tijdens zijn typische ‘millenial wereldreis’ waar kroegentochten werden afgewisseld door wandelingen in adembenemende natuurgebieden, is Bas op een confronterende manier in aanraking gekomen met het wereldwijde afvalprobleem. Deze ervaring heeft hem aangezet om aan de slag te gaan met circulaire economie.

Hij heeft zijn eigen bedrijf Ex Natura en is actief betrokken bij CIRCO. Vanuit zowel Ex Natura als CIRCO richt Bas zich op de praktische implementatie van circulaire kansen en proposities. Kortom: Bas haalt geen voldoening uit mooie plannen. Wel uit meetbare impact.

Tijdens zijn MBO-opleiding procestechniek heeft Bas binnen de procesindustrie de techniek van dichtbij meegemaakt. Hier heeft hij geleerd hoe offshore gasplatforms, afvalverbrandingsinstallaties en Polymerenfabrieken werken. Aansluitend daarop heeft Bas Technische Bedrijfskunde gestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam. Zijn achtergrond maakt het dat Bas zich kan verplaatsen in en kan communiceren op elk niveau. Van boardroom, tot werkvloer.

Lees ook dit interview met Bas op deze website, waarin hij meer vertelt over zijn drijfveren.

Expertisegebieden

Stuur een bericht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.