CIRCO Hub Midden Nederland

Hub Midden Nederland als springplank voor een circulaire transitie in de regio Midden Nederland

Vanaf februari 2022 is CIRCO Hub Midden Nederland officieel van start. De circulaire economie ontstaat immers niet vanzelf. Wij helpen ondernemers en creatieve professionals in onze regio hun producten, diensten en businessmodellen circulair door te ontwikkelen of (her)ontwerpen.

CIRCO Hub Midden Nederland

De CIRCO Hub Midden Nederland verbindt regionale netwerken en bundelt bestaande en nieuwe krachten. Mede dankzij de volgende betrokken partijen kunnen wij onze ambitie in de regio realiseren:

CIRCO Hub Midden Nederland _ Natuur en Milieufederatie UtrechtHub Midden Nederland _ Provincie Utrecht

CIRCO Hub Midden Nederland _ alliantie cirkelregio UtrechtHub Midden Nederland _ Gemeente AmersfoortCIRCO Hub Midden Nederland _ RabobankCIRCO Hub Midden Nederland _ Gemeente UtrechtCIRCO Hub Midden Nederland _ ROM Utrecht

Daarnaast werken wij met diverse partners, netwerken en kennisinstellingen om ervoor te zorgen dat circulaire kennis zo breed mogelijk gedeeld wordt. Want wij geloven sterk in de kracht van samen!

Wat kan CIRCO Hub Midden Nederland voor jou betekenen?

Om individuele bedrijven én hele ketens te activeren en te leren circulair te werken, organiseren wij CIRCO Tracks. Bedrijven die deelnemen aan deze Tracks krijgen praktische handvatten waarmee ze direct aan de slag kunnen in hun eigen bedrijf en keten om waardeverlies om te zetten in waarde creatie. De methode die gebruikt wordt tijdens deze Tracks is gebaseerd op onderzoek en framework van de TU Delft.

 

Agenda en aanmelden voor Tracks

Ontdek nieuwe businesskansen, stap in een circulair designproces en ontwikkel een visie en stappenplan met aankomende Tracks. Een CIRCO Track is een workshop-programma voor ondernemers, gedeeltelijk online en gedeeltelijk met fysiek samenkomen.

Ga naar de Tracks van CIRCO Hub Midden Nederland

Wij zijn altijd op zoek naar relevante onderwerpen en thema’s in onze regio. Samen kunnen we aftasten of het een thema is dat een plekje op onze agenda verdient. Het is ook mogelijk om samen met ons een Track te organiseren voor jouw branche of thema.

Mail je vragen en verzoeken naar: info@circonl.nl

Hier vind je een overzicht van alle Tracks

Agenda

In 7 stappen van lineair naar circulair

Methode

Laat je inspireren door deze bedrijven

Cases