CIRCO Hub Noord-Holland van start

Update

Vanaf 21 juli 2021 is de CIRCO Hub Noord-Holland officieel van start. Met de organisatie van CIRCO Tracks stelt de CIRCO Hub Noord-Holland het MKB in de regio in de gelegenheid om aan de slag te gaan met het (her)ontwerpen van een circulair product of dienst, inclusief businessmodel.

circo-fb

CIRCO en Impact Hub Amsterdam
Als onderdeel van de regionale CIRCO Hub dragen Impact Hub Amsterdam en partners Noorderwind, Circulair West en De Natuur- en Milieufederatie Noord-Holland (NMNH) bij aan het verspreiden van kennis over circulair ontwerp. Door middel van verschillende CIRCO Tracks ontwikkelen de partijen gezamenlijk programma’s en doelstellingen op het gebied van de circulaire economie. Allemaal met als doel om MKB-bedrijven in de provincie, die op zoek zijn naar nieuwe circulaire businesskansen, te ondersteunen.

Door samenwerking binnen de keten, maakt CIRCO mogelijk wat voor een individueel bedrijf lastig of onmogelijk is. Door kruisbestuiving en ketensamenwerking worden ideeën slimmer én beter uitvoerbaar. Als CIRCO Hub Noord-Holland bundelen de partners opgedane kennis over de regio, waardoor de CIRCO Hub nog beter tegemoet kan komen aan de wensen en behoeftes in de regio.

De komende jaren biedt CIRCO Hub Noord-Holland Tracks aan binnen diverse sectoren. Denk aan bouw, verpakkingen, textiel etc.

Meer informatie over de CIRCO Hub Noord-Holland
Bekijk de website en volg de nieuwsbrief van Impact Hub Amsterdam om op de hoogte te blijven.

 

*Op de foto: Bas Hillerström, Head of Operations CIRCO NL en Tatiana Glad, Director Impact Hub Amsterdam.

 

 

Topics

Hub

Discussieer mee