CIRCO Hub Friesland

Circulair Friesland als dé Friese CIRCO Hub

Op 1 juli 2021 ondertekende Vereniging Circulair Friesland de samenwerkingsovereenkomst met CIRCO. Vereniging Circulair Friesland mag sindsdien de CIRCO Tracks aanbieden. Samen met de partners Rabobank, Ynbusiness, gemeente Leeuwarden en provincie Fryslân slaat Circulair Friesland de handen ineen om Friesland te voorzien van CIRCO Tracks in verschillende sectoren.

WhatsApp Image 2022-11-08 at 4.27.25 PM (1)

CIRCO Hub Friesland verbindt regionale netwerken en bundelt hun krachten. De volgende partijen zijn betrokken bij onze Hub:

CIRCO Hub Friesland    YN business         CIRCO Hub Midden Nederland _ Rabobank Logo Provincie Friesland    noord nederland verdient circulair CIRCO Hub Friesland

 

Wat kan CIRCO Hub Friesland voor jou betekenen?

Circulair ondernemen biedt volop kansen voor het MKB. Vereniging Circulair Friesland wil die kansen concreet maken door als regionale partner de CIRCO Tracks aan te bieden aan het MKB. De Friese CIRCO Hub biedt het MKB in de regio een kans om een (her)nieuw(d) businessmodel te ontwikkelen.

CIRCO Hub Friesland is ook verbonden aan het project ‘Noord Nederland verdient Circulair’. In dit project wordt ingezet op de circulaire ontwikkeling van het MKB in Noord-Nederland, waarbij het ontwikkelen van circulaire businessmodellen en waarde ketens een kernpunt is. Hier kan CIRCO ontzettend aan bijdragen.

 

Agenda en aanmelden voor Tracks

Ontdek nieuwe businesskansen, stap in een circulair designproces en ontwikkel een visie en stappenplan met aankomende Tracks. Een CIRCO Track is een gevalideerd workshop-programma voor ondernemers.

Ga naar de Tracks van CIRCO Hub Friesland

 

 

Contact

Heb je vragen over of verzoeken voor de CIRCO Hub Friesland? Neem dan vooral contact met ons op!

Nick Boersma: nick.boersma@circulairfriesland.frl
Marije de Boer: marije.deboer@circulairfriesland.frl 

Hier vind je een overzicht van alle Tracks

Agenda

In 7 stappen van lineair naar circulair

Methode

Laat je inspireren door deze bedrijven

Cases