CIRCO Hub Noord Holland

CIRCO Hub Noord Holland versnelt de ontwikkeling naar een circulaire economie

21 juli 2021 was de officiele start van de CIRCO Hub Noord Holland. CIRCO versnelt de ontwikkeling naar een circulaire economie, met design als motor. Door middel van Tracks stelt CIRCO Hub Noord Holland jou als MKB in de gelegenheid om binnen jouw bedrijf aan de slag te gaan met een circulair product of dienst en zo nieuwe duurzame businessmodellen te creëren.

CIRCO Hub Noord Holland banner

Kennis over de regio

Als onderdeel van de regionale CIRCO Hub dragen Impact Hub Amsterdam en Circulair West bij aan het verspreiden van kennis over circulair ontwerp. Zij worden daarin ondersteund door de Provincie Noord-Holland en de Rabobank. Door middel van verschillende CIRCO Tracks ontwikkelen we gezamenlijk programma’s en doelstellingen op het gebied van circulaire economie, met als doel om bedrijven in het MKB in de provincie die op zoek zijn naar nieuwe circulaire businesskansen te ondersteunen.

Logo Impact Hub Amsterdam _ CIRCO Hub Noord Holland       Logo Circulair West _ CIRCO Hub Noord Holland  Logo Provincie Noord-Holland _ CIRCO Hub Noord Holland     CIRCO Hub Midden Nederland _ Rabobank

Door samenwerking binnen de keten, maakt CIRCO mogelijk wat voor een individueel bedrijf lastig of onmogelijk is. Door kruisbestuiving en ketensamenwerking worden ideeën slimmer én beter uitvoerbaar. Als CIRCO Hub Noord Holland bundelen we opgedane kennis over de regio, waardoor we de wensen en behoeftes in de regio nog beter kunnen ontsluiten.

De komende jaren biedt CIRCO Hub Noord Holland Tracks aan binnen diverse sectoren. Te denken valt aan bouw, verpakkingen, en textiel.

Agenda en aanmelden voor Tracks

CIRCO versnelt de ontwikkeling naar een circulaire economie, met design als motor. Tijdens een CIRCO Track maak je uitgebreid kennis met de mogelijkheden van circulair ontwerpen en ondernemen voor jouw bedrijf. Je ziet waar circulaire kansen liggen en je zet concrete stappen naar de ontwikkeling van nieuwe businessmodellen.

Het deelnemende team van ieder bedrijf bestaat (bij voorkeur) uit een duo van een designer / ingenieur/ product manager en iemand die de markt, klanten en stakeholders kent.

Ga naar de Tracks van CIRCO Hub Noord Holland

 

 

Waarom meedoen met jouw bedrijf?

  • Je gaat op een praktijkgerichte manier aan de slag met circulaire economie binnen jouw eigen bedrijf
  • Je ontwikkelt nieuwe verdienmodellen waarbij je meer waarde haalt uit de keten
  • Je (her)ontwerpt bestaande producten met aandacht voor zowel product als marketing.
“Door kruisbestuiving en ketensamenwerking worden ideeën slimmer én beter uitvoerbaar.”
CIRCO

Partner worden

Wil je ook bijdragen aan het ontwikkelen van de circulaire economie? Het is ook mogelijk om als partner aan te haken voor de activatie van een CIRCO Track of om een deel van de track te financieren. Aansluiten als partner betekent dat we aan de slag gaan met een thema dat voor jouw bedrijf, gemeente of keten interessant en waardevol is. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Contact

Heb je vragen over of verzoeken voor de CIRCO Hub Noord Holland? Neem dan vooral contact met ons op!

Coördinator CIRCO Hub Noord Holland: Amber Stam – amber.stam@impacthub.net

Algemeen email adres: circo.nh@impacthub.net 

Hier vind je een overzicht van alle Tracks

Agenda

In 7 stappen van lineair naar circulair

Methode

Laat je inspireren door deze bedrijven

Cases