CIRCO Zeeland

Samenwerken aan een circulair Zeeland

Om het Zeeuwse bedrijfsleven te ondersteunen op de weg naar een circulaire economie hebben de Rabobank, Impuls Zeeland, Dockwize en de Provincie Zeeland de handen ineen geslagen. Met de organisatie van CIRCO Tracks wil CIRCO Zeeland het MKB – en ook grotere bedrijven – in de regio ondersteunen en stimuleren om aan de slag te gaan met het (her)ontwerpen van een circulair product of dienst, inclusief businessmodel. Daarnaast werken we samen met diverse partners en kennis- en innovatienetwerken om ervoor te zorgen dat circulaire kennis zo breed mogelijk gedeeld wordt.

CIRCO Business Modellen_RGB

CIRCO Zeeland verbindt regionale netwerken en bundelt hun krachten. De volgende partijen zijn betrokken bij onze samenwerking:

Provincie Zeeland CIRCO    Dockwize CIRCO Zeeland      Impuls Zeeland CIRCO   

Wat kan CIRCO Zeeland voor jou betekenen?

We zien de CIRCO methode als een tool die, naast alle andere mooie initiatieven die er al zijn, ingezet kan worden om het MKB op weg te helpen. Tijdens een CIRCO Track kun je als ondernemer, met behulp van een trainer, in drie dagen tijd werken aan een circulair business model en leer je waar circulaire kansen in jouw keten zitten. De Tracks zijn praktisch van insteek; de bedrijven kunnen na deelname direct aan de slag met het doorvoeren van de wijzigingen.

Na de CIRCO Track zijn de contacten gelegd, de lijntjes kort en kan er direct gekeken worden wat er verder nog past. Bijvoorbeeld deelname aan een ander programma, een voucher of andere subsidieregeling.

Daarnaast zijn we altijd op zoek naar relevante onderwerpen en thema’s in Zeeland. Samen kunnen we aftasten welke mogelijkheden er zijn. Het is ook mogelijk om samen met ons een Track te organiseren voor jouw branche of thema.

Agenda en aanmelden voor Tracks

Ontdek nieuwe businesskansen, stap in een circulair designproces en ontwikkel een visie en stappenplan met aankomende Tracks. Een CIRCO Track is een gevalideerd workshop-programma voor ondernemers.

Ga naar de Tracks van CIRCO Zeeland

Contact

Heb je vragen over of verzoeken voor de CIRCO Zeeland? Neem dan vooral contact met ons op via circo@zeeland.nl.

 

Hier vind je een overzicht van alle Tracks

Agenda

In 7 stappen van lineair naar circulair

Methode

Laat je inspireren door deze bedrijven

Cases