CIRCO Hub Zuid Holland

Circulaire versneller van de provincie Zuid-Holland

In de provincie Zuid-Holland zijn we actief op circulair gebied en werken we nauw samen met regionale partners om CIRCO Tracks tot stand te brengen en uit te voeren. De kennis en input van onze partners, maar ook van gemeenten en bedrijven in de provincie Zuid-Holland, zijn van groot belang. Samen bouwen we aan ons netwerk en aan sterke programma’s en Tracks die de meerwaarde van de Hub ondersteunen. We zien de CIRCO methodiek als een waardevolle manier om bedrijven mee te krijgen.

BlueCity-Circulaire-Economie-2018-november17

CIRCO Hub Zuid Holland verbindt regionale netwerken en bundelt hun krachten. De volgende partijen zijn betrokken bij onze samenwerking:

Blue City logo _ CIRCO Hub Zuid Holland      MKB Nederland Rotterdam Rijnmond _ CIRCO Hub Zuid Holland      Gemeente Rotterdam _ CIRCO Hub Zuid Holland     Provincie Zuid-Holland _ CIRCO Hub Zuid Holland    CIRCO Hub Midden Nederland _ Rabobank

Wat kan CIRCO Hub Zuid Holland voor jou betekenen?

We willen circulariteit in de provincie versnellen. Eén van die manieren om dat te doen, is het inzetten van CIRCO Tracks. Een mooie start voor bedrijven om praktisch aan de slag te gaan met circulariteit en te zien welke kansen dit biedt voor hen.

Een Track is een goede manier om out of the box te denken en een concrete aanzet voor het circulair maken van je bedrijfsvoering. Maar na de Track begint het pas écht. Het gevaar ligt op de loer om te vervallen in business as usual. Om die reden leggen wij ook focus op de follow-up na een Track. We koppelen bedrijven aan andere bedrijven in ons netwerk, aan andere (zakelijke) trajecten en aan partijen die voor hen van belang zijn. Na de CIRCO Track helpen we bedrijven graag verder!

Agenda en aanmelden voor Tracks

Ontdek nieuwe businesskansen, stap in een circulair designproces en ontwikkel een visie en stappenplan met aankomende Tracks. Een CIRCO Track is een gevalideerd workshop-programma voor ondernemers.

Ga naar de Tracks van CIRCO Zuid Holland

Contact

Heb je vragen over of verzoeken voor de CIRCO Hub Zuid Holland?

Neem dan vooral contact op met Hannah Bruinink via h.bruinink@bluecity.nl. 

Hier vind je een overzicht van alle Tracks

Agenda

In 7 stappen van lineair naar circulair

Methode

Laat je inspireren door deze bedrijven

Cases