Ondernemersvragen in deze crisis

Update

Het coronavirus zorgt voor spannende en onzekere tijden voor ondernemers. De informatie over de crisis volgen wij op de voet, en we proberen vanuit CIRCO bij te dragen met relevante informatie.

DSC04017

Alle fysieke bijeenkomsten van CIRCO zijn voorlopig geannuleerd. Geen Tracks, Classes of mini-workshops dus. We werken momenteel hard aan een vorm voor online Tracks en Classes. Er is wel nieuws te melden over de activiteiten van CIRCO of waar CIRCO bij betrokken is. Dat proberen we de komende tijd zo goed mogelijk te communiceren.

We zien echter ook de enorme consequenties die het coronavirus en de bijbehorende maatregelen hebben op onze economie, en op de ondernemers die die economie laten draaien.

De informatie over de coronacrisis volgen wij op de voet, en we proberen vanuit CIRCO bij te dragen met relevante informatie. Allereerst wensen we alle ondernemers veel sterkte! Voor nu verwijzen wij graag door naar een aantal bronnen en partners, zoals:

Sectoren en branches

Creatieve industrie/ontwerpers
CLICKNL houdt een nieuwsbericht bij met het laatste corona-nieuws in de creatieve industrie.

Mode, interieur, textiel en tapijt
CIRCO-netwerkpartner Modint heeft ook een speciaal coronavirus dossier ingericht.

Recreatie
Hiswa-Recron heeft een coronavirus dossier en een speciale helpdesk: corona@hiswarecron.nl.

Kunststoffen
CIRCO netwerktpartner NRK heeft een coronavirus dossier en een meldpunt.

Maakindustrie
CIRCO netwerkpartner Metaalunie heeft veel verschillende bronnen en informatie op een rij gezet.

Bouw
Bouwend Nederland heeft een overzicht van veelgestelde vragen en antwoorden.

Aanvullingen of vragen?

We vullen dit bericht de komende tijd verder aan. Heb je aanvullingen of vragen over circulair ondernemen in deze moeilijke en onzekere tijden? Laat het ons weten via: website@circonl.nl

Discussieer mee