Start met slimme oplossingen

Jij staat – net als veel andere bedrijven – voor een hoop uitdagingen. Hoge energieprijzen, schaarste aan grondstoffen of productonderdelen, hoge transportkosten, schommelende vraag door wereldwijde crisissen en krapte op de arbeidsmarkt. Intussen gaat de dagelijkse bedrijfsvoering gewoon door en krijg je soms het gevoel achter de feiten aan te lopen. Je móet dus iets doen. En het goede nieuws is: je kúnt iets doen. Maar hoe? Daar helpen we je bij!

Ik wil een slimme stap zetten!

In het Oosten van Nederland zijn we gewend om naar elkaar om te kijken. En precies dat noaberschap kan jouw bedrijf helpen om de uitdagingen van deze tijd het hoofd te bieden. Want waarom zou je iets van ver halen als je buurman het ook heeft? En waarom zou je ploeteren om je korte termijn winstmarges te maximaliseren, terwijl je ook toekomstgerichte stappen kunt zetten en iets op kunt bouwen voor deze én de volgende generatie?

Circulair ondernemen helpt je om jouw bedrijf toekomstbestendig te maken. Dat klinkt ingewikkeld. Maar vaak is het een kwestie van gewoon beginnen. CIRCO Hub Oost-Nederland is er speciaal voor ondernemers uit onze regio. We helpen je graag (verder) op weg.

Benieuwd hoe? Laat ons jou bellen!Meer dan 1500 bedrijven gingen je voor!

2500+

deelnemers

35

Tracks per jaar

8,0

gemiddelde beoordeling

Ondernemersverhalen

Lisette Lamberts
– Directeur bedzzzy en deelnemer CIRCO Track:

“Het matras van bedzzzy is zó ontworpen, dat honderd procent van het matras gerecycled kan worden. Zodat er weer een nieuw bedzzzy-matras uit kan ontstaan.”

> lees meer over deze case

Martijn Veerman
– Specialist circulaire gevels en deelnemer CIRCO Class:

“Circulair ondernemen gaat vooral over een andere manier van samenwerken, producten aanbieden en verantwoordelijkheid nemen. De technische ontwikkeling van het product volgt daarna vanzelf.”

> lees meer over deze case

Arjan Ester
– voormalig Directeur Aebi Schmidt Nederland en deelnemer CIRCO Track

“We verkopen bij Aebi Schmidt geen sneeuwmachines meer, maar juist het resultaat van de machine. Door deze perspectiefwissel kunnen we onze klanten volledig geïntegreerde oplossingen aanbieden.”

> lees meer over deze case

Gratis workshop circulair ondernemen

Circulair ondernemen. Nieuwe ontwerpstrategieën. Andere businessmodellen. Het klinkt misschien theoretisch en tijdrovend, maar met CIRCO zet je in korte tijd hele concrete stappen. Wij trainen bedrijven met een bewezen methode, direct toegepast op je eigen product. Samen met ondernemers uit jouw regio.

Wil je weten wat circulair ondernemen jou kan brengen? Meld je dan aan voor onze gratis workshop. In korte tijd maak je kennis met circulariteit en hoe jij daarmee aan de slag kunt. Zo weet je direct of het wat voor jouw bedrijf is!

Wat? Workshop circulair ondernemen
Wanneer? Dinsdag 13 december 2022
Hoe laat? 15.30 – 17.00u
Waar? Online


Waar wil je meer over weten?

In welke sector je ook werkt – de bouw, maakindustrie, consumptiegoederen of kunststoffen – de uitdagingen stapelen zich op. Maar wat speelt er precies in welke sector? En welke aanpassingen in jouw product en businessmodel zorgen voor kostenbesparingen en minder afhankelijkheid van externe factoren?

Je leest het in onze whitepaper!


Slimme oplossingen zijn structureel. Heel veel oplossingen voor de huidige problemen zijn eigenlijk heel voor de hand liggend. Want het klinkt bijvoorbeeld heel logisch om als bedrijf minder grondstoffen te gebruiken. Maar hoe doe je dat?

Begin met een eerste (circulaire) stap. Een goede stap levert direct wat op en legt het fundament voor een echte verandering op termijn.


Vasthouden aan zekerheden is verleidelijk. Maar de zekerheden liggen onder druk. En onder druk wordt alles vloeibaar. Precies daar liggen kansen.

Door stap voor stap te beginnen met circulair ondernemen, open je de deur naar méér waarde en méér winst. Daarmee onderscheid je je in de markt. En je bouwt aan een mooie toekomst voor jouw bedrijf.


Aan de slag

Wil je de uitdagingen van deze tijd omzetten in kansen voor je bedrijf? Ga dan samen met ons aan de slag!

Neem contact met mij op


Laat je contactgegevens achter

Bel mij!

Maak in korte tijd kennis met de CIRCO methode

Schrijf je in voor de demo

Demo

Verdiep je in circulaire business- kansen

Vraag onze whitepaper aan

Lees