CIRCO Tracks & Classes voorlopig volledig online

Update

In verband met de COVID-19-maatregelen vanuit de Rijksoverheid vinden de CIRCO Tracks en Classes voorlopig online plaats. Deelnemers volgen de workshops dus niet op een fysieke locatie. In het voorjaar heeft CIRCO deze ontwerp- en samenwerkingsomgeving (via Zoom & Mural) vormgegeven en sindsdien al vaak tot tevredenheid van deelnemers ingezet.

CIRCO TRack online

Online: wat betekent dat?

Nu fysieke bijeenkomsten niet mogelijk zijn, worden de Tracks en Classes volledig online gegeven door ervaren CIRCO-trainers. We hoeven dus geen Tracks en Classes te annuleren vanwege veranderende COVID-19-maatregelen. Sinds maart zijn er al diverse Tracks en Classes online gegeven.

We maken gebruik van Zoom voor de interactie tussen deelnemers en trainers. Binnen de Mural-omgeving, een online canvas waaraan deelnemers gezamenlijk kunnen werken, wordt bijvoorbeeld de waardeketen in kaart gebracht. Ook krijgen deelnemers opdrachten die ze als voorbereiding op de volgende online bijeenkomst zelfstandig kunnen maken.

Deelnemers zijn enthousiast:

Top: lekker intuïtief en tegelijk in Mural werken gaat heel fijn

Mural is een fijn programma om mee te werken binnen deze setting

Erg leuke, nieuwe en toegankelijke software. Super handig samenwerken!

 

Veilig

We maken steeds een goede afweging tussen wat mag, kan en past bij de CIRCO-methode. Voorop staat de gezondheid van iedereen. Zowel van trainers die in duo’s werken tijdens een Track als van deelnemers, die worden geacht samen te werken met de CIRCO-materialen. Voor de periode na COVID-19 werken we aan een blended vorm, waarbij fysieke interactie en online werken op een zorgvuldige, efficiënte én leuke manier worden afgewisseld.

Zelf alvast aan de slag?

Je kunt zelf online aan de slag met CIRCO. Zo is er in onze vernieuwde Kennisbank veel kennis te vinden over circulair design. Ook zijn er steeds meer tools beschikbaar om mee aan de slag te gaan, op weg naar circulair ondernemen.

Beleef CIRCO online:

Vragen?

Vragen of opmerkingen? Laat het ons weten door een mail te sturen naar website@circonl.nl.

Discussieer mee