Online en fysieke bijeenkomsten van CIRCO (i.v.m. covid-19)

Blog

Tot 1 augustus zal CIRCO geen fysieke Tracks en Classes organiseren. We bereiden ons nu voor op de invulling en uitvoering van Tracks en Classes na de zomer. Daarbij houden we uiteraard rekening met het beleid vanuit de Rijksoverheid.

2019-09-06_Circo-Track_Juri-Hiensch_MG-1513

We zullen een goede afweging maken tussen wat mag, kan en wat past bij de CIRCO-methode. Voorop staat de gezondheid van iedereen. Zowel van trainers die in duo’s werken tijdens een Track als van deelnemers, die worden geacht samen te werken met de CIRCO-materialen.

Fysiek, blended en online
We gaan ervan uit na de zomer weer fysieke bijeenkomsten te kunnen verzorgen. In de tussentijd is het online aanbod van Tracks en Classes beschikbaar. Ook werken we aan een blended vorm van de Track;  een combinatie van online en fysieke componenten. De uitvoering van fysieke en blended Tracks doen we in nauw overleg met onze (netwerk)partners. We houden je op deze website en via onze andere kanalen op de hoogte!

Zelf aan de slag?
In de tussentijd kun je ook zelf online aan de slag met CIRCO. Zo is er in onze vernieuwde Kennisbank veel kennis te vinden over circulair design. Ook zijn er steeds meer tools beschikbaar om mee aan de slag te gaan, op weg naar circulair ondernemen.

Vragen?
Vragen of opmerkingen? Laat het ons weten door een mail te sturen naar website@circonl.nl.

Discussieer mee