Let op! Deze track is al geweest

Innovatieversneller Drenthe Circulaire Maakindustrie

Event

4 november 2021
14.30 - 17.00 uur

Ik ben Drents Ondernemer, NICE en de Smart Industry Hub Noord-Nederland slaan de handen ineen met de Drentse circulaire koplopers Vepa en Brink Industrial voor maakbedrijven uit Drenthe en Hardenberg. Heb jij een bedrijf in de maakindustrie, wil je werk maken van je circulaire ambities, deze versneld doorvoeren en circulair handel drijven? Meld je dan aan voor de Circulaire Innovatieversneller!

In deze Masterclass vertellen Erik Luisman van Vepa en Wido van den Bosch van Brink Industrial en Made Circular By over hun missie en hoe zij concreet omgaan met circulariteit binnen hun bedrijf.  En hoe dit voor hen commerciële kansen biedt.  Vervolgens ga je zelf aan de slag met het  concreet maken van jouw circulaire uitdaging. Zelfstandig of samen met een aantal andere aanwezigen en onder begeleiding van deze ondernemers én experts vanuit Ik Ben Drents Ondernemer.

Na afloop kun je verdere begeleiding krijgen vanuit Ik Ben Drents Ondernemer, NICE en/of de Smart Industry Hub Noord-Nederland om je circulaire vraag één op één met een adviseur verder uit te werken óf je kunt samen met een aantal andere bedrijven een (aantal) verdiepingssessie(s) volgen. De bedenkers van de acht meest concrete ideeën worden bovendien uitgenodigd om hun idee verder uit te werken in een innovatieversneller onder begeleiding van Vepa en Brink Industrial. Hiervoor zijn twee Koplopersessies gepland op 18 november en 2 december.