Topic

Businesskansen

Bijbehorende tracks

  • Businesskansen
  • Maakindustrie
Workshop Track – Holland Pomp Groep

20 oktober, 3 & 17 november 2020

9.00 - 18.00 uur

Circulaire economie is een systeem waarin hoogwaardige diensten worden geleverd en waarin producten langer meegaan, slim worden hergebruikt en gerecycled. Voor pompsystemen vraagt dit om nieuwe ontwerpen én nieuwe businessmodellen. Hiervoor zijn vaak nieuwe samenwerkingen nodig. Tijdens deze Track leer je er alles over en ga je samen met (keten)partners aan de slag.

Meer info & aanmelden
  • Businesskansen
  • Consumentengoederen
Workshop Track – Evenementen- en congreslocaties

14 & 28 oktober, 11 november 2020

9.00 - 18.00 uur

Duurzaamheid en circulariteit worden - zowel op nationaal als internationaal niveau - steeds belangrijker voor het onderscheidend vermogen van event- en congreslocaties. Tegelijkertijd daagt veranderende wet- en regelgeving ook uit tot het vormen van nieuwe waardeketens. Werk je bij een bedrijf dat actief is in de evenementen- en congreslocatiebranche in Zuid-Holland en wil je aan de slag met deze uitdagingen? Doe dan mee aan deze driedaagse CIRCO Track in BlueCity.

Meer info & aanmelden
  • Businesskansen
  • Consumentengoederen
Workshop Track – Recreatie- en watersportbranche Zeeland

Q4 (exacte data nader te bepalen)

9.00 - 17.30 uur

De recreatie- en watersportbranche wordt geconfronteerd met een snel veranderende omgeving. Dit komt onder andere door de energietransitie en het toetreden van nieuwe spelers op de markt. Ook is sprake van een kortere productcyclus en steeds sneller veranderende gastwensen en gastverwachtingen. Het is belangrijk dat de sector daar passende oplossingen voor ontwikkelt. Nieuwe circulaire businessmodellen kunnen een andere blik geven op de sector en bovendien de band met bestaande gasten én nieuwe doelgroepen versterken.

Meer info & aanmelden