Topic

Circulair Design

Updates

Bijbehorende tracks

  • Businesskansen
  • Consumentengoederen
Workshop Track – Evenementen- en congreslocaties

14 & 28 oktober, 11 november 2020

9.00 - 18.00 uur

Duurzaamheid en circulariteit worden - zowel op nationaal als internationaal niveau - steeds belangrijker voor het onderscheidend vermogen van event- en congreslocaties. Tegelijkertijd daagt veranderende wet- en regelgeving ook uit tot het vormen van nieuwe waardeketens. Werk je bij een bedrijf dat actief is in de evenementen- en congreslocatiebranche in Zuid-Holland en wil je aan de slag met deze uitdagingen? Doe dan mee aan deze driedaagse CIRCO Track in BlueCity.

Meer info & aanmelden
  • Ontwerpstrategie
  • Bouw
Circular Design Class – Bouw

10 september 2020

9.00 - 17.30 uur

De circulaire revolutie binnen de bouw- en vastgoedsector is begonnen. De bouwsector is momenteel niet toekomstbestendig en is wereldwijd verantwoordelijk voor bijna de helft van de gebruikte grondstoffen. Een slimmer en efficiënter grondstoffenmanagement is cruciaal om welvaart blijvend mogelijk te maken. Daarom nodigen CIRCO en BNA Academie alle architecten uit om via de principes van de circulaire economie aan een toekomstbestendige industrie te werken.

Meer info & aanmelden
  • Businesskansen
  • Maakindustrie
Workshop Track – Maritieme maakindustrie en Haven

4, 16 & 23 september 2020

9.00 - 18.00 uur

Werk je bij een bedrijf dat actief is in Zuid-Holland in de maritieme maakindustrie of in de haven en wil je aan de slag met circulair ondernemen? Denk bijvoorbeeld aan het aanpakken van waardeverlies of marktkansen voor re-manufacturing en ontwerp voor demontage, hergebruik en flexibiliteit. Doe dan mee aan deze driedaagse CIRCO Track in BlueCity, waarin je op weg wordt geholpen in een gefaciliteerd ontwerpproces, met kennis, instrumenten en interactie met andere bedrijven en ontwerpers.

Meer info & aanmelden