Sector

Bouw

Updates

Bijbehorende tracks

  • Businesskansen
  • Bouw
Track – Betaalbare circulaire woningbouw in Flevoland

24 november en 8 december 2020, 12 januari 2021

9.00 - 17.00 uur

Flevoland biedt – letterlijk - ruimte aan de woningopgave in Nederland. Circulariteit speelt bij deze gebiedsontwikkelingen een belangrijke rol en biedt daarmee kansen voor ondernemers (consortia) om hieraan bij te dragen. Dit vraagt om nieuwe ontwerpen en nieuwe business modellen die niet alleen zorgen voor een betere balans tussen mens en natuur, maar ook bijdragen aan betaalbare en comfortabele woningen. Én het vraagt om samenwerking in de keten.

Meer info & aanmelden
  • Businesskansen
  • Bouw
Track – Circulaire kansen in de Limburgse betonindustrie

wk 48 & 50 in 2020 en wk 2 in 2021

9.00 - 17.00 uur

De betonindustrie is een belangrijke leverancier voor de bouw en GWW-sector. Om CO2 uitstoot te reduceren is hergebruik en recycling noodzakelijk. Maar ook schoner produceren en slimmer ontwerpen. En daarvoor is innovatie nodig, in de gehele keten. In deze driedaagse Track brengen we ketenpartners uit de Limburgse betonindustrie bij elkaar om ze samen op weg te helpen.

Meer info & aanmelden
  • Businesskansen
  • Bouw
Track – Circulaire Kunststoffen in woningen

13 & 26 november, 10 december 2020

9.00 - 18.00 uur

In gebouwen worden volop kunststof producten toegepast, zoals buizen, isolatie, kozijnen, gevelbekleding, dakbedekking en de verpakkingen daarvan. Deze producten leveren grote voordelen op voor het comfort en de isolatie van woningen en bieden gebruiksgemak tegen lage kosten. Helaas zijn de meeste kunststof producten en verpakkingen nog niet ontworpen met het oog op slim en veilig hergebruik of recycling. Dit vraagt om nieuwe ontwerpen én nieuwe business modellen.

Meer info & aanmelden