Topic

Ketensamenwerking

Bijbehorende tracks

  • Ketensamenwerking
  • Consumentengoederen
Track – Single-use plastics

12 & 26 april, 17 mei 2021

Vanaf 3 juli 2021 is de EU regelgeving rondom ‘Single-use Plastics’ van kracht in Europa. Dit vraagt om nieuwe ontwerpen én nieuwe business modellen. Zowel voor bedrijven die verpakkingen en disposables produceren en de retailbedrijven die dit op de markt brengen. Deze verpakkingen en disposables worden na eenmalig gebruik afgedankt en belanden grotendeels in het restafval of erger nog, ze eindigen als zwerfafval in het milieu.

Meer info & aanmelden
  • Ketensamenwerking
  • Bouw
Track – Toekomstbestendige toepassing minerale fractie uit bodemassen

31 maart & 14 en 21 april 2021

Bij het verbranden van huishoudelijk-en industrieel afval komen onder meer niet verbrande mineralen zoals steen, puin en zand, en metalen vrij als restproduct. De huidige toepassing ervan als fundering onder wegen is per 1 januari niet meer toegestaan. Hoe vinden we een goede herbestemming voor bodemas, zonder dat vervuild AVI-bodemas, via de hergebruiksfase, de gehele recyclingstroom van beton laat stagneren?

Meer info & aanmelden
  • Ketensamenwerking
Webinar: Subsidie Circulaire Ketenprojecten

4 maart 2021

14.00 - 15.15 uur

Heb jij als ondernemer de ambitie om een circulaire ketenproject op te zetten? Dan is de subsidie circulaire ketenprojecten wellicht iets voor jou. In dit webinar geeft RVO een toelichting op de regeling en delen twee deelnemers uit projecten van de eerdere subsidieronde hun ervaringen. Als deelnemer heb jij de gelegenheid om tijdens dit webinar vragen over de subsidieregeling te stellen. Je leert van ervaringen van andere ondernemers en bent straks beter voorbereid op jouw aanvraag voor de subsidie.

Meer info & aanmelden