Sector

Maakindustrie

Bijbehorende tracks

  • Businesskansen
  • Maakindustrie
Workshop Track – Holland Pomp Groep

25 mei, 9 & 23 juni 2020

9.00 - 18.00 uur

Circulaire economie is een systeem waarin hoogwaardige diensten worden geleverd en waarin producten langer meegaan, slim worden hergebruikt en gerecycled. Voor pompsystemen vraagt dit om nieuwe ontwerpen én nieuwe businessmodellen. Hiervoor zijn vaak nieuwe samenwerkingen nodig. Tijdens deze Track leer je er alles over en ga je samen met (keten)partners aan de slag.

Meer info & aanmelden
  • Maakindustrie
Workshop Track – Maakindustrie Meppel

20 mei, 3 & 17 juni 2020

9.00 - 18.00 uur

In een circulaire economie worden hoogwaardige diensten geleverd, gaan producten langer mee en worden ze slim hergebruikt en gerecycled. Voor de maakindustrie vraagt dit om nieuwe ontwerpen én nieuwe businessmodellen. Hiervoor zijn vaak nieuwe samenwerkingen nodig. CIRCO biedt een driedaags praktijkgericht ontwikkeltraject aan, om samen met ketenpartners, een eigen circulaire propositie in ontwerp en businesscase uit te werken. Zo ontdekken we samen nieuwe kansen en zetten we circulaire business in gang.

Meer info & aanmelden
  • Businesskansen
  • Maakindustrie
Workshop Track – Maakindustrie Limburg

12 & 27 mei, 10 juni 2020

9.00 - 18.00 uur

De CIRCO Track is een driedaags programma waarin je diepgaand en praktisch kennis maakt met de principes van circulair ontwerpen. Deelname aan de Circular Business Design Track biedt jouw bedrijf dé kans om aan de slag te gaan en circulaire business te creëren. Deze speciale CIRCO Track wordt georganiseerd in samenwerking met LIOF. LIOF werkt toe naar een regio zonder afval en uitval.

Meer info & aanmelden