Sector

Maakindustrie

Bijbehorende tracks

  • Businesskansen
  • Maakindustrie
Workshop Track – Holland Pomp Groep

20 oktober, 3 & 17 november 2020

9.00 - 18.00 uur

Circulaire economie is een systeem waarin hoogwaardige diensten worden geleverd en waarin producten langer meegaan, slim worden hergebruikt en gerecycled. Voor pompsystemen vraagt dit om nieuwe ontwerpen én nieuwe businessmodellen. Hiervoor zijn vaak nieuwe samenwerkingen nodig. Tijdens deze Track leer je er alles over en ga je samen met (keten)partners aan de slag.

Meer info & aanmelden
  • Businesskansen
  • Maakindustrie
Workshop Track – Maritieme maakindustrie en Haven

4, 16 & 23 september 2020

9.00 - 18.00 uur

Werk je bij een bedrijf dat actief is in Zuid-Holland in de maritieme maakindustrie of in de haven en wil je aan de slag met circulair ondernemen? Denk bijvoorbeeld aan het aanpakken van waardeverlies of marktkansen voor re-manufacturing en ontwerp voor demontage, hergebruik en flexibiliteit. Doe dan mee aan deze driedaagse CIRCO Track in BlueCity, waarin je op weg wordt geholpen in een gefaciliteerd ontwerpproces, met kennis, instrumenten en interactie met andere bedrijven en ontwerpers.

Meer info & aanmelden
  • Businesskansen
  • Maakindustrie
Workshop Track – Installatietechniek

2, 15 & 24 september 2020

9.00 - 18.00 uur

In een circulaire economie worden hoogwaardige diensten geleverd, gaan producten langer mee en worden ze slim hergebruikt en gerecycled. Voor de installatietechniek vraagt dit om nieuwe ontwerpen én nieuwe businessmodellen. Hiervoor zijn vaak nieuwe samenwerkingen nodig. CIRCO biedt een driedaags praktijkgericht ontwikkeltraject aan, om samen met ketenpartners, een eigen circulaire propositie in ontwerp en businesscase uit te werken. Zo ontdekken we samen nieuwe kansen en zetten we circulaire business in gang.

Meer info & aanmelden