Topic

Circulair Ondernemen

Bijbehorende tracks

  • Businesskansen
  • Bouw
Workshop Track – Bouw

15 & 29 oktober en 12 november 2020

9.00 - 18.00 uur

Rotterdam wil richting 2040 50.000 nieuwe woningen bouwen, terwijl het doel is om in 2050 volledig circulair te zijn. De uitdaging is groot. Daarom start in oktober 2020 een CIRCO workshopreeks waarin je in drie dagen kennismaakt met de kansen die de circulaire economie voor jouw bedrijf biedt. Hoe kunnen we onderdelen en grondstoffen die uit gebouwen vrijkomen, behouden en hoogwaardig opnieuw inzetten? Welke gezamenlijke proposities kunnen ketenpartijen hiervoor met elkaar ontwikkelen?

Meer info & aanmelden
  • Businesskansen
  • Consumentengoederen
Workshop Track – Evenementenlocaties en toeleverende bedrijven

14 & 28 oktober, 11 november 2020

9.00 - 18.00 uur

Het zijn zware tijden voor zowel de evenementen- en congreslocaties als hun leveranciers. Toekomstbestendigheid en nieuwe verdienmodellen zijn nu een extra grote uitdaging. De circulaire economie biedt hiervoor handvatten! In deze CIRCO Track maak je in drie dagen kennis met de circulaire economie én ontdek je kansen voor je bedrijf. Je houdt voedsel, packaging, disposables, onderhoud, communicatiemiddelen/banners, inrichting en grootkeukenapparatuur tegen het licht en je zet de daaruit voortvloeiende afvalstromen om in waarde.

Meer info & aanmelden
  • Businesskansen
  • Consumentengoederen
Workshop Track – Horeca & Catering en toeleverende industrie

21 september, 5 & 19 oktober 2020

9.00 - 18.00 uur

Het zijn zware tijden voor horeca, cateraars en voedselondernemers. Toekomstbestendigheid en nieuwe of aanvullende verdienmodellen zijn nu een extra grote uitdaging. De circulaire economie biedt hiervoor handvatten! In september 2020 start een CIRCO Track waarin je in drie dagen kennismaakt met de circulaire economie en waarin je kansen ontdekt voor je bedrijf. Je houdt voedsel, packaging, disposables, afgedankte grootkeukenproducten of inrichtingselementen tegen het licht en je zet de daaruit voortvloeiende afvalstromen om in waarde.

Meer info & aanmelden