Topic

Circulair Ondernemen

Bijbehorende tracks

  • Businesskansen
  • Consumentengoederen
Workshop Track – Evenementen- en congreslocaties

14 & 28 oktober, 11 november 2020

9.00 - 18.00 uur

Duurzaamheid en circulariteit worden - zowel op nationaal als internationaal niveau - steeds belangrijker voor het onderscheidend vermogen van event- en congreslocaties. Tegelijkertijd daagt veranderende wet- en regelgeving ook uit tot het vormen van nieuwe waardeketens. Werk je bij een bedrijf dat actief is in de evenementen- en congreslocatiebranche in Zuid-Holland en wil je aan de slag met deze uitdagingen? Doe dan mee aan deze driedaagse CIRCO Track in BlueCity.

Meer info & aanmelden
  • Businesskansen
  • Consumentengoederen
Workshop Track – Horeca & Catering

21 september, 5 & 19 oktober 2020

9.00 - 18.00 uur

Het zijn zware tijden voor horeca, cateraars en voedselondernemers. Toekomstbestendigheid en nieuwe of aanvullende verdienmodellen zijn daarom nu een extra grote uitdaging. Circulaire economie biedt hiervoor handvatten! Werk je bij een bedrijf dat actief is in de horeca- en cateringbranche in Zuid-Holland en wil je aan de slag met deze uitdagingen? Doe dan mee aan deze driedaagse CIRCO Track in BlueCity, en ontdek waar jouw circulaire kansen liggen.

Meer info & aanmelden
  • Businesskansen
  • Maakindustrie
Workshop Track – Installatietechniek

2, 15 & 24 september 2020

9.00 - 18.00 uur

In een circulaire economie worden hoogwaardige diensten geleverd, gaan producten langer mee en worden ze slim hergebruikt en gerecycled. Voor de installatietechniek vraagt dit om nieuwe ontwerpen én nieuwe businessmodellen. Hiervoor zijn vaak nieuwe samenwerkingen nodig. CIRCO biedt een driedaags praktijkgericht ontwikkeltraject aan, om samen met ketenpartners, een eigen circulaire propositie in ontwerp en businesscase uit te werken. Zo ontdekken we samen nieuwe kansen en zetten we circulaire business in gang.

Meer info & aanmelden