Let op! Deze track is al geweest

Warmte as a Service

Event

3 februari 2021
9.00 - 10.00

Garantie op warmte voor de laagst mogelijke CO2-emissie voor de beste prijs, dat is de ambitie van de verwarmingssector om Warmte as a Service aan te bieden. En dat lijkt goed mogelijk te zijn in de woningbouw, zo kwam uit de pilot die het afgelopen jaar werd uitgevoerd door Geas en Remeha samen met woningbouwcorporatie Domijn. Het Uitvoeringsprogramma Circulaire Maakindustrie gaat daarom samen met de Nederlandse Verwarmingsindustrie het komend jaar werken aan de vertaling hiervan naar de utiliteitsbouw.

In deze sessie blikken we terug op de pilot in de woningbouw: wat zijn de belangrijkste inzichten en ervaringen die we mee kunnen nemen? Hoe gaat de routekaart voor de sector eruit zien? Ook kijken we naar andere servitization-initiatieven in de utiliteitsbouw: wat steken we hiervan op om een snelle start te maken? We presenteren onze ideeën voor de aanpak, te beginnen met een CIRCO Track. We zijn ook benieuwd naar jouw feedback op onze plannen en wat volgens jou de benodigde stappen zijn om van Warmte as a Service een succes te maken.

 

Organisatoren

Dit webinar wordt georganiseerd door het Uitvoeringsprogramma Circulaire Maakindustrie, met bijdragen van de Nederlandse Verwarmings Industrie en CIRCO.

 

Week van de Circulaire Economie

Dit evenement vindt plaats in het kader van de Week van de Circulaire Economie. Van maandag 1 februari tot en met vrijdag 6 februari 2021 staat Nederland volledig in het teken van de circulaire economie. De Week van de Circulaire Economie is een initiatief van Het Versnellingshuis, een landelijk programma dat het Nederlandse bedrijfsleven helpt circulair te ondernemen. Het is een samenwerkingsverband van het Ministerie van Infrastructuur en WaterstaatMVO Nederland, Het Groene Brein, VNO-NCW en MKB-Nederland. Meer informatie hierover en een overzicht van alle activiteiten rondom de week vind je hier.