Joost van Uden

CIRCO-trainer

Joost is een ervaren ondernemer, opgeleid als ontwerper en ingenieur aan de TU Delft. Hij ondersteunt bedrijven op het gebied van productontwerp, duurzaamheid, circulariteit en ondernemen.

In zijn carrière heeft hij twee start-ups opgericht met zowel succes als flinke tegenslagen. Daarnaast heeft hij een ontwerp- en adviesbureau gehad voor ontwerp, engineering en productie van consumenten producten. Het bureau ondersteunde bovendien bedrijven bij innovatietrajecten. Tussen de bedrijven door heeft hij aan meerdere projecten in Ethiopië gewerkt.

De brede werkzaamheden en ervaringen hebben hem gevormd tot een professional met een hands-on mentaliteit. Inmiddels werkzaam als zelfstandige onder de naam Jokoko is hij in staat verbinding te maken tussen verschillende disciplines en kan hij vanuit het grotere plaatje kritisch de details vormgeven. Hierin wordt hij gedreven door de overtuiging dat sociale en ecologische duurzaamheid weer integraal onderdeel worden van de economie en de maatschappij.

Regio

Noord Holland Utrecht Zuid Holland
Stuur een bericht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.