CIRCO Hub Groningen officieel van start

Update

Op 7 maart werd tijdens de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging Circulair Groningen een bijzonder moment gemarkeerd: de officiële bekrachtiging van de samenwerking met CIRCO. Hiermee is CIRCO Hub Groningen een feit en wordt een belangrijke stap gezet richting meer circulaire innovatie en duurzame ontwikkelingen in de regio.

Eddy Carree

Foto Circo

“In Groningen zijn we erg blij met innovatieve ondernemers die de circulaire economie omarmen. CIRCO kan daarbij een belangrijke eerste stap zijn.”  – Bart Volkers, directeur Vereniging Circulair Groningen –

Het team van de Hub stelt zich ten doel om circulaire kansen in de regio concreet te maken door inzet van de CIRCO-methode. De introductie van CIRCO Tracks biedt niet alleen leden van de vereniging, maar ook andere bedrijven en organisaties in de regio de mogelijkheid om nieuwe businessmodellen te ontwikkelen en circulaire producten te ontwerpen. Het enthousiasme binnen de gemeente Groningen en bij eerstelijns organisatie GroBusiness is ook groot, wat blijkt uit hun bereidheid om samen met de Vereniging Circulair Groningen te kijken naar de mogelijkheden om de CIRCO aanpak te introduceren bij lokale ondernemers.

Lilian van Hove, Hub Coördinator bij CIRCO, benadrukt het belang van de Hub in Groningen: “De Vereniging Circulair Groningen kent als geen ander de regio en sector. Ze weten wat er speelt en ze kennen de bedrijven in hun achterban. Deze kennis en de grote betrokkenheid bij bedrijven maakt deze vereniging een waardevolle partner voor het aanjagen van de circulaire economie in Groningen.”

Wil je meer weten over de Vereniging Circulair Groningen? Bekijk dan de website

Eddy Carree

Eddy is een denker die doet. Dat zie je terug in zijn aanpak en in dat wat hij oplevert. Met een continue scherpe focus bepaalt hij voor organisaties de merkstrategie en vertaalt deze naar communicatie die ertoe doet. Hij zet het aan en maakt het af. Gecombineerd met een goed gevoel voor wat mooi is en wat werkt. Strategie en communicatie die enthousiast maakt en in beweging zet.

Stel een vraag

Discussieer mee