CIRCO Hub Midden Nederland live!

Update

Vanaf februari 2022 is CIRCO Hub Midden Nederland officieel van start. Daarmee zijn zij de zesde Nederlandse CIRCO Hub. De Hub fungeert als springplank voor een circulaire transitie in de regio Midden Nederland.

CIRCO Hub Midden Nederland lancering

Onder het motto ‘De kracht van samen!’ vormen Natuur en Milieufederatie Utrecht, Rabobank, Gemeente Utrecht, Gemeente Amersfoort, Cirkelregio Utrecht en de ROM Utrecht samen de CIRCO Hub Midden Nederland. Ze worden daarbij gesteund door de Provincie Utrecht. Daarmee is de zesde CIRCO Hub een feit!

 

Werk maken van circulariteit

Bedrijven en ondernemers in het midden van het land die werk willen maken van circulariteit, zijn bij deze Hub aan het goede adres. De komende tijd staan er verschillende CIRCO Tracks op de planning. De Tracks bieden een mooie start om producten en businessmodellen te (her)ontwerpen. Maar daar houdt het niet bij op. Juist door de samenwerking tussen deze partners, kunnen circulaire initiatieven verder opschalen in de regio.

"Het is nu zaak om een grote groep bedrijven mee te krijgen in de transitie naar een circulaire economie, de CIRCO Tracks kunnen daar een mooie bijdrage aan leveren. CIRCO Tracks zijn een perfecte aanvulling op de andere vormen van ondersteuning die wij al aanbieden."
Tim BultersNatuur en Milieu Federatie Utrecht en Cirkelregio Utrecht

Meer informatie over de CIRCO Hub Midden Nederland vind je op deze pagina:

CIRCO Hub Midden Nederland

Topics

Hub

Discussieer mee