[Webinar] Pionieren met circulair ondernemen

Update

Circulair ondernemen is niet alleen goed voor de planeet, maar ook voor je onderneming. Het kan jouw bedrijf bijvoorbeeld kostenbesparing, klantenbinding en leveringszekerheid opleveren. Maar wat is circulair ondernemen precies? Hoe begin je ermee? Waar liggen de grote kansen? En wat zijn dan de eerste stappen?

webinar pionieren met circulaire economie

24 september: Webinar over circulair ondernemen

Versnellingshuis Nederland Circulair en CIRCO introduceren je donderdag 24 september in de wereld van de circulaire economie. Dit webinar is speciaal voor ondernemers die geïnteresseerd zijn in circulariteit, maar nog geen idee hebben waar ze moeten starten. Heb jij een beeld bij de circulaire economie en wil je hier ook wat mee, maar weet je nog niet waar je moet beginnen? Sluit dan vooral aan bij deze online sessie!

Wat? Webinar Pionieren met circulair ondernemen
Wanneer? Donderdag 24 september
Hoe laat? 14.30 – 16.00 uur
Aanmelden? via deze link

 

Programma ‘Pionieren met circulair ondernemen’

Tijdens dit webinar legt Rozanne Henzen – schrijfster van het boek De kleine Circulaire economie voor Dummies – uit wat de circulaire economie precies inhoudt. Ook gaat ze in op de basisprincipes van circulair ondernemen.

Vervolgens introduceren het Versnellingshuis en CIRCO je in de mogelijke vervolgstappen. Wat kun je doen om morgen al aan de slag te gaan met circulair ondernemen? Het Versnellingshuis helpt je bijvoorbeeld de juiste (versnellings)partner te vinden, legt wet- en regelgeving haarfijn uit en geeft je als ondernemer advies over circulair ondernemen. De CIRCO methode is één van de mogelijkheden om producten, diensten én businessmodellen te (her)ontwerpen om zakelijk succes te boeken. Business designer en CIRCO trainer Bas Roelofs legt uit wat de methodiek inhoudt en wat je er precies mee kunt.

 

Wil jij dus pionieren in de circulaire economie met jouw onderneming?
Meld je dan aan voor het webinar!

Discussieer mee