Let op! Deze track is al geweest

E-mobility: Hoe halen we de maximale waarde uit batterijen?

Event

2 februari 2021
9.00 - 10.00 uur

De markt voor elektrisch vervoer groeit de laatste jaren hard door. Hoe halen we de maximale waarde uit de batterijen die hiervoor worden gebruikt als ze na een aantal jaar worden afgedankt? In deze interactieve sessie gaan we met partijen in keten(s) van batterijen en stakeholders in gesprek over de actuele ontwikkelingen.

De Circulaire Maakindustrie organiseert dit webinar om dieper in te gaan op de kansen en uitdagingen rondom het circulair maken van de batterijen keten. Wat waren de uitkomsten van de Circo Track rond batterijen van e-bikes en wat gaat het Uitvoeringsprogramma Circulaire Maakindustrie komend jaar doen rondom het thema  batterijen? Ook andere initiatieven komen aan bod zoals de plannen rond een Nationaal Batterij Programma en kennis & innovatievraagstukken. Van jou horen we graag met welke uitdagingen jij te maken hebt en waar jij denkt dat ondersteuning welkom zou zijn.

 

Week van de Circulaire Economie

Dit evenement vindt plaats in het kader van de Week van de Circulaire Economie. Van maandag 1 februari tot en met vrijdag 6 februari 2021 staat Nederland volledig in het teken van de circulaire economie. De Week van de Circulaire Economie is een initiatief van Het Versnellingshuis, een landelijk programma dat het Nederlandse bedrijfsleven helpt circulair te ondernemen. Het is een samenwerkingsverband van het Ministerie van Infrastructuur en WaterstaatMVO Nederland, Het Groene Brein, VNO-NCW en MKB-Nederland. Meer informatie hierover en een overzicht van alle activiteiten rondom de week vind je hier.