Let op! Deze track is al geweest

CIRCO Demo: Circular Supply Power in de Maakindustrie

Event

9 februari 2023
13.30 - 17.30 uur

Ben jij benieuwd hoe je als toeleverancier aan de slag kan met circulaire economie? Tijdens de Week van de Circulaire Economie organiseert CIRCO Hub Noord Holland een CIRCO Demo als onderdeel van het event Circular Supply Power. Hiermee bundelen het Uitvoeringsprogramma Circulaire Maakindustrie en CIRCO de krachten om toeleveranciers in de maakindustrie circulair op weg te helpen.

 

Toeleveranciers in de maakindustrie kunnen veel winnen bij de transitie naar een circulaire economie, ook al ontwikkelen ze zelf geen eindproducten. De manier waarop zij dat dit doen is wel net even anders dan bij de bedrijven die de producten specificeren (OEMs).

Tijdens het event ‘Circular Supply Power’ georganiseerd door het Uitvoeringsprogramma Circulaire Maakindustrie, delen collega-ondernemers die je al voor gingen hun ervaringen én maak je kennis met tools die je op weg helpen met circulariteit in jouw bedrijf: de CESI Supply Tool, UPCM Leidraad Materialenpaspoort 2.0 en de Wegwijzer Circulaire Maakindustrie.

Tijdens een CIRCO Demo word je wegwijs gemaakt in de CIRCO-methodiek: hoe ziet een waardeketen eruit, waar is sprake van waardeverlies en liggen dus business-kansen? Je krijgt inzicht in de circulaire businessmodellen en ontwerpstrategieën die passen bij die kansen.

Ontwikkelt of produceert jouw bedrijf onderdelen, componenten of halffabrikaten? Heb je interesse in circulair ondernemen? Dan wil je dit event niet missen!

Bekijk het volledige programma en meld je direct aan op de website van Circulaire Maakindustrie.

 

Week vd CE – toeleveranciers in de maakindustrie

Meld je nu aan via de button links op deze pagina!