Let op! Deze track is al geweest

100%NL bij Vepa x Drentea

Event

1 februari 2021
10.00 - 14.00 uur

Bij deze inspirerende workshop ontdek je alle voordelen van het duurzaam produceren van meubelen in Nederland. Je krijgt inzicht in hoe het volledige bedrijfsmodel van CIRCO-alumnus Vepa x Drentea circulair is gemaakt.

Waarom kiest Vepa x Drentea voor 100% NL en met welke duurzame voordelen? Wat is de focus? Wat zijn de belangrijkste circulaire ontwikkelingen en eigen innovaties in kantoor- en projectmeubelen? Je krijgt inzicht in ontwerp, modulariteit, constructie, keurmerken en toepassingsmogelijkheden. Daarnaast word je geïnformeerd over mogelijkheden over hergebruik, refurbishen en het in eigen beheer verwerken van reststromen in de meubelen.

 

Week van de Circulaire Economie

Van maandag 1 februari tot en met vrijdag 6 februari 2021 staat Nederland volledig in het teken van de circulaire economie. Dit evenement vindt plaats in het kader van de Week van de Circulaire Economie. De Week van de Circulaire Economie is een initiatief van Het Versnellingshuis, een landelijk programma dat het Nederlandse bedrijfsleven helpt circulair te ondernemen. Het is een samenwerkingsverband van het Ministerie van Infrastructuur en WaterstaatMVO Nederland, Het Groene Brein, VNO-NCW en MKB-Nederland. Meer informatie hierover en een overzicht van alle activiteiten rondom de week vind je hier.